Zorggroep Oude en Nieuwe Land

10 uur per week

Verzorgende IG in wijkverpleging Giethoorn

Werken als Verzorgende IG in Giethoorn
Wij werken in de dorpen en plaatsen rondom de stad Steenwijk. Giethoorn, ook wel het ‘Hollands Venetië’ genoemd, dankt zijn naam aan de vele geitenhoorns die in het verleden in de bodem gevonden werden. Dit prachtige dorp, waar vele huizen op eilandjes staan, kent meer dan 176 bruggetjes. Al fietsend door de prachtige omgeving zal je begrijpen waarom wij hier zo graag werken. Dicht bij huis, brengen wij zorg aan iedereen die ons nodig heeft.

Jouw team bestaat uit een klein aantal collega’s. De meeste collega’s komen zelf ook uit de buurt, dus zij kennen de inwoners goed. Jullie team wordt aangevuld met een Wijkverpleegkundige. Eerlijk is eerlijk...als verzorgende IG is het vaak hard werken. Toch vind het team tijd om koffie te drinken en bij te praten. Als het even kan, fiets je van cliënt naar cliënt, indien nodig rij je in onze auto. Mevrouw Botter of meneer De Vries zitten al bijna op je te wachten.

De ondersteuning die jij biedt als verzorgende IG aan de inwoners, bestaat uit het verlenen van zorg en begeleiding. Dat doen wij volgens het afgesproken zorgplan, waarbij de wensen van de cliënt altijd centraal staan. Verder bestaat je dag uit:

  • Overleg met collega’s, behandelaren, andere zorginstellingen en –instanties over de best passende zorg;
  • Ondersteunen van familie en vrienden van de inwoners en cliënten;
  • Het vullen van de cliëntdossiers, vanaf jouw iPad, in ons systeem ONS.

Wil je meer weten over het werken bij ZONL? Lees dan hier wat onze collega’s over hun werk vertellen.

Wat breng je mee
Natuurlijk beschik je over het juiste diploma: Mbo 3 Verzorgende IG. Ervaring is fijn, maar jij bent als starter meer dan welkom! Dan breng je ons frisse energie, up-to-date kennis en hou je ons scherp door regelmatig de ‘waarom-vraag’ te stellen. Als startende verzorgende IG ben je leergierig, sta je open voor feedback en wil je je graag ontwikkelen.

Ben je al meer ervaren? Dan gebruiken we jouw kennis en ervaring graag. Breng ons deskundigheid, expertise en vakkennis en help startende collega’s te groeien in hun vak. Als ervaren verzorgende IG ben je in staat moeilijke casuïstiek vlot te trekken. Collega’s kunnen op je bouwen, want jij weet exact hoe je de kwaliteit van zorg hoog houdt. Verder:

  • ben je flexibel in werkdagen en –tijden en sta je open voor alle type diensten;
  • beschik je over tact, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en humor;
  • en verleen je elke dag, de best mogelijke zorg aan de cliënten in jouw team.

Arbeidsvoorwaarden Verzorgende IG
Als jonge professional in de zorg, zullen wij je motiveren, stimuleren en begeleiden om je zo snel mogelijk te laten groeien naar een vakvolwassen verzorgende IG. Als je al een meer ervaren professional in de zorg bent, geven we je de ruimte om je functie naar eigen inzicht aan te vullen. Als je wil, begeleidt je studenten of neem je zitting in een vakgroep. We bieden je altijd een zelfstandige baan, in een gemotiveerd team, waarin geen dag hetzelfde is.

Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar persoonlijke en professionele ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris ligt tussen € 2.200,70 en € 2.937.68  bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 35 cao VVT);
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging;
  • Je krijgt onbeperkt toegang tot scholing en trainingen via ons leermanagementsysteem;
  • Je kunt gebruik maken van onze fietsregeling voor de aanschaf van een nieuwe fiets.

Laten we kennis maken
Hebben we je enthousiast gemaakt om ook bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land te komen werken? Dan kun je natuurlijk direct solliciteren via de knop op deze pagina. Ben je nog niet helemaal overtuigd of twijfel je of wij wel bij jou passen? Kom dan eerst eens kennismaken. Dan drinken we koffie, of thee, en vertellen we je meer over onze manier van werken. Past dat ook bij jou? Dan kun je daarna alsnog solliciteren!

Je sollicitatie verstuur je digitaal via de knop op deze pagina. Wil je eerst komen kennismaken? Mail ons dan je naam en telefoonnummer (o.v.v. kennismaken wijkverpleging), dan nemen we vanzelf contact met je op. Je bereikt ons via werkenbij@zorggroep-onl.nl

Heb je voorafgaand aan je sollicitatie nog een vraag? Neem voor deze vacature dan contact op met Gebiedsmanager Elly de Ridder via 06-22609889 of e.deridder@zorggroep-onl.nl

We kijken uit naar onze eerste ontmoeting!

Selecteer een afdeling om op te solliciteren:
Wijkverpleging
Terug Afdrukken Tip een vriend(in)